Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Користувальницький пошук

Чат

200

Вход

Опитування

Чи подобається вам село Вовчківці?
Всього відповідей: 24

Погода

Ми вконтакті

Статистика

Головна » 2011 » Грудень » 9 » У Вовчківціх буде один з найкращих стадіонів в області!
00:07
У Вовчківціх буде один з найкращих стадіонів в області!


          Є дуже хороші новини для жителів села Вовчківці. Наш стадіон буде повністю реконструйовано. Напевно ті люди, які на протязі двох останіх тижнів проходили попри наш стадіон, не могли не побачити, як там кипить робота. Всі гравці команди ФК "Вовки"  на чолі з президентом клубу працюють над вирівнюванням футболь­ного газону на стадіоні, який, до слова, і так чи не найкра­щий на Снятинщині.
           
          На даний момент футбольне поле підсипають грунтом і коткують його, таким чином його вирівнюючи. Але це лише перший етап до ідеально рівного поля. Навесні буде проводитися підсів трави. Але це ще не все! Через два роки подібні процедури планується повторити, і так доти, поки газон не буде ідеально рівним. Здивовані? Повідомляється, що через 5 років газон Вовчківського стадіону буде ідеальним, а сам стадіон стане одним з кращих на Івано-Франківщині. 
          
          Напевно всі вражені від почутого. Але всі ми розуміємо, що, щоб наш стадіон став найкращим в області, одним футбольним полем не відібєшся! За даними газети "Вісник Заболотова", повідомляється, що футбольне поле, це тільки один з багатьох  етапів масштабної реконструкції стадіону. В подальшому планується побудова нової, сучасної роздягальні з душовими кабінками та туалетами.  А також  встановлення двох трибун з індивідуальними пластиковими сидіннями. Ці трибуни будуть накриті, щоб вболівальникам було комфортно дивитися футбол навіть і в дощову погоду чи в спеку. В проектному плані передбачено також створення відповідних належних умов для ведення відеозйомки спортивних подій.      
         
          Вражені? Стадіон планується повністю огородити. А на в'їзді спорудити красиву арку, на якій буде напис: ФК «Вовки». Біля стадіону буде споруджено тир, тенісний корт  та міні-футбольний майданчик. 
          
          Хочемо також вам повідомити, що  хто хоче внести свій, хоча б незначний внесок в плані фінансування реконструкції нашого стадіону, повідомляємо банківські реквізити нашої команди: ГОВФК «Вовки», номер рахунку 26004060399071, код ЄДРПОУ; 37599662 в Снятинському відділенні ІФФ ПриватБанку МФО 336677.

Переглядів: 2330 | Додав: Kyrydz | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]